Peltikattojen ja huopakattojen asennukset

Kattorakennus taitaa kattoasennukset alusta loppuun. Tunnemme erilaiset katemateriaalit ja pystymme toteuttamaan niin uusien omakotitalojen ja rivitalojen vesikatot kuin liikekiinteistöjen ja kerrostalojen kattokokonaisuudet. Tarvittaessa voimme olla mukana jo projektin ensimetreiltä lähtien, auttaen esimerkiksi suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa.  

Peltikattoja asennamme uudiskohteisiin monissa eri profiileissa. Perinteisten peltikattojen lisäksi meiltä onnistuvat esimerkiksi lukkosaumakatot sekä tiilikuvioiset peltikatot. Asennustyöt sujuvat ammattilaisiltamme ripeästi ja tarkasti, laadukkaalla työjäljellä, joka takaa katteen kestävyyden vuosikymmenestä toiseen.

Huopakattoja toteutamme uudisrakennuksilla sekä loiviin että jyrkkiin kattorakenteisiin. Autamme valitsemaan kohteeseesi parhaiten soveltuvan katemateriaalin ja pistämme bitumikatteet paikoilleen huolellisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Näin voimme varmistaa uuden huopakaton käyttöiän jopa 50 vuodeksi.

Teemme uudisrakennusten vesikattoasennuksia Tampereella ja Pirkanmaan alueella, palvellen yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja rakennusyrityksiä. Aina parhaaseen laatuun panostaen, vankan kokemuksen tuomalla osaamisella.

Ota yhteyttä

Pyydä reilu tarjous katto­remontista tai julkisivu­remontista!

Jätä viesti ja saat ilmaisen arvion.