Sammaleen poisto ja kattojen sammalmyrkytykset Tampereella ja Pirkanmaalla

Sammaleet ja jäkälät vahingoittavat kattoa ja vaikuttavat negatiivisesti koko kiinteistön ulkonäköön. Me puhdistamme vesikaton kasvustoista ja autamme pitämään ne poissa myös tulevaisuudessa!

Kattojen pesu & sammalmyrkytykset

Kattorakennus tekee huopa-, pelti- ja tiilikattojen puhdistuksia ja sammalmyrkytyksiä kaikenkokoisissa kiinteistöissä. Hoidamme puhdistukset nykyaikaisella kalustolla, joka irrottaa roskat, sammaleet ja jäkälät haastavistakin paikoista. Katon ja rännien siistimisen jälkeen käsittelemme pinnat tehokkaalla sammalmyrkyllä, jonka vaikutus kestää useiden vuosien ajan.  

Raportoimme työmme aikana havaitsemistamme ongelmista ja voimme tehdä puhdistuksen yhteydessä myös katon kuntokartoituksen. Ammattilaisemme työskentelevät ripeästi ja panostavat vahvasti sekä turvallisuuteen että huolelliseen työjälkeen. Näin takaamme, että huoltourakat sujuvat kanssamme aina sovitusti ja kustannustehokkaasti. 

Teemme kattojen puhdistuksia ja sammalmyrkytyksiä Tampereella ja Pirkanmaalla, palvellen yksityisasiakkaita, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Kattopesujen lisäksi saat meiltä kaikki muutkin kattohuoltopalvelut tiilikaton pinnoituksista täydellisiin kattoremontteihin.

Ota yhteyttä

Pyydä reilu tarjous katto­remontista tai julkisivu­remontista!

Jätä viesti ja saat ilmaisen arvion.