Rakennuspeltityöt Tampereella ja Pirkanmaalla

Pelti taipuu rakentamisessa ja kattotöissä moneksi. Me taidamme perinteiset rakennuspeltityöt sekä uudisrakennuksilla että saneerauskohteissa – peltikaton korjauksista sadevesijärjestelmien rakentamiseen!

Peltitöiden moniosaaja

Kattorakennuksen ammattilaiset tekevät erilaisia peltitöitä sekä mittatilauksesta että valmiiden mallien mukaan. Osaamisemme kattaa esimerkiksi erilaiset rännit ja piipunpellit sekä listoitukset ja kattoturvatuotteet. Työtä teemme kaikenkokoisissa kohteissa, aina pienistä omakotitaloista suurempiin julkisiin rakennuksiin.

Voit hyödyntää rakennuspeltitöiden asiantuntemustamme jo rakennusprojektisi suunnitteluvaiheessa. Kanssamme löydät kiinteistösi tarpeisiin parhaiten sopivat peltituotteet, jotka saadaan erilaisilla pintakäsittelyillä myös haluamaasi sävyyn ja väriin. Peltiseppiemme ensiluokkaisen työjäljen ansiosta taivuttamamme pelti kestää haastaviakin olosuhteita. 

Palvelemme peltitöissä yksityisasiakkaita, yrityksiä ja taloyhtiöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Pienempien peltiurakoiden lisäksi vastaamme toiminta-alueellamme esimerkiksi peltikattoremonteista.

Ota yhteyttä

Kattavaa peltiosaamista

  • Peltikattojen asennus & kattoremontit
  • Rännit & sadevesijärjestelmät
  • Pellit & piipunhatut
  • Listat & kattoturvatuotteet

Pyydä reilu tarjous katto­remontista tai julkisivu­remontista!

Jätä viesti ja saat ilmaisen arvion.