Turvallista ja tehokasta lumenpudotusta Tampereella ja Pirkanmaalla

Katolle kertyvä lumi voi vahingoittaa talon rakenteita ja aiheuttaa vaaratilanteita ihmisille. Me hoidamme lumenpudotukset kaikenkokoisissa kohteissa turvallisesti ja tehokkaasti, kattorakenteet ehjinä säilyttäen!

Lumenpudotus ja katon talvikunnossapito

Kattorakennus tekee lumenpudotuksia ja jäänsulatuksia niin asuinrakennuksilla kuin liikekiinteistöissä. Pudotamme lumikuormat, poistamme jäät ränneistä ja hoidamme samalla muutkin katon talvikunnossapitoon liittyvät tehtävät. Pystymme vastaamaan lumenpoistoista haastavissakin kohteissa, kuten jyrkillä katoilla.

Teemme lumenpudotukset aina tiukkoja turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Ammattilaisemme hyödyntävät moderneja turvavarusteita ja työvälineitä. Huomioimme tarkasti myös kiinteistön käyttäjien sekä ohikulkijoiden turvallisuuden. Huolellinen työtapamme puolestaan varmistaa, etteivät kattorakenteet vahingoitu eikä katon pinta naarmuunnu.

Vastaamme lumenpoistoista Tampereella ja Pirkanmaalla, palvellen yksityisasiakkaita, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Lumitöiden yhteydessä voimme tehdä katon kuntokartoituksen ja huolehtia tarvittavista korjauksista.

Ota yhteyttä

Pyydä reilu tarjous katto­remontista tai julkisivu­remontista!

Jätä viesti ja saat ilmaisen arvion.