Kattohuollot ja kattojen kuntokartoitukset Tampereella ja Pirkanmaalla

Oikein ajoitetut tarkastukset ja huollot varmistavat pelti- ja huopakaton kestävyyden. Me autamme pitämään talosi viidennen julkisivun kunnossa vuosien ja vuodenaikojen vaihtuessa.

Katon kuntotutkimus & huoltopalvelu

Kattorakennus tuntee katot ja erilaiset katemateriaalit. Vesikattojen kuntotarkastuksissa käymme huolellisesti läpi kattosi tämänhetkisen tilan, raportoimme tulokset ja annamme suosituksemme mahdollisista jatkotoimenpiteistä. Katon kuntokartoituksen yhteydessä voimme vastata myös pienistä korjaustoimenpiteistä ja esimerkiksi katon puhdistuksesta.

Ammattilaisemme hoitavat kattotarkastukset rakenteita rikkomattomilla menetelmillä. Erityistä huomiota kiinnitämme pinnoitteiden kunnon lisäksi muun muassa sadevesijärjestelmän toimivuuteen ja katon muuhun varusteluun. Kartoitukset onnistuvat meiltä kaikenkokoisissa kiinteistöissä, niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloissa.  

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille kattojen kuntokartoituksen ohella muitakin asiantuntijapalveluja. Voimme auttaa muun muassa kattoremonttiprojektin suunnittelussa ja budjetoinnissa sekä uudisrakennusten kattoasennuksissa. Kattotarkastuksissa ja -huolloissa palvelemme yksityisasiakkaita yrityksiä ja taloyhtiöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueella.   

Ota yhteyttä

Kuinka usein katto pitää tarkastaa?

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat katoille ja katemateriaaleille omat haasteensa. Siksi katto kannattaa tarkistuttaa asiantuntijalla säännöllisesti, mieluiten vuosittain. Tilanteen tasalla pysyminen säästää omistajalta pitkän pennin, sillä hyvällä huollolla pelti-, huopa- tai tiilikatto kestää vuosikymmenestä toiseen!

Pyydä reilu tarjous katto­remontista tai julkisivu­remontista!

Jätä viesti ja saat ilmaisen arvion.